Om mekanisk verkstad


Vi är ett polskt produktionsserviceföretag med komplett mekanisk verkstad. Vi specialiserar oss på tillverkning av metal- och plastdelar och -element för många industribranscher med hjälp av CNC-bearbetning, laser- och vattenskärning samt svetsning.

Tillverkningen sker enligt kundens egna ritningar eller med underlag av kundens mall. Vi kan även skapa teknisk dokumentation utifrån mallen.

Vårt utbud omfattar brett spektrum av enstaka servicemoment samt komplex och serieproduktion.

Med moderna maskiner som HAAS eller TRUMPF kan vi tillverka våra produkter i högsta världsstandard och kvalitet och eftersom vår produktion är förlagd till Polen, kan vi erbjuda låga och mycket konkurrenskraftiga priser.

Bland våra kunder finns många utländska företag, däribland från Stockholm, Malmö, Göteborg, Gävle, Borlänge, Västerås och flera andra svenska städer.

Företagets säte och produktionsanläggning är belägna i södra Polen.

Våra produkter skickas till kunden med ansedda budfirmor som UPS, DHL och Fedex och levereras inom hela Sverige och övriga Skandinavien till mycket låga priser och med korta leveranstider. Vid större beställningar står vi för transportkostnaden

Vi är måna om våra kunder och därmed är vi alltid öppna för prisförhandlingar vid större beställningar eller längre samarbete.

Vår strävan är ett samarbete fördelaktigt för alla parter och skapande av långvariga affärsförbindelser.

Tack för intresse visat för vårt företag och välkommen till samarbete

För mer information se flikar service samt produkter/tjänster

CNC-svarvning

CNC-svarvning

Vårt företag erbjuder komponentsvarvning enligt ritningar

Se mer
CNC-fräsning

CNC-fräsning

Vårt företag erbjuder fräsning på helautomatiska CNC-maskiner. Den automatisade styrningen garanterar hög precision och repetitivitet.

Se mer
Laserskärning

Laserskärning

Vårt företag erbjuder laserskärning av komplicerade former

Se mer

Mekanisk verkstad Stockholm

Legotillverkning Vattenskärning Laserskärning CNC-fräsning Skärande bearbetning